Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad i fridens namn gör jag på den här planeten?

För att tända ett ljus för någon eller några.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-06-05 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP