Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är hackad

Jag har fått
Min dator hackad

Fanskapet ska
Till Helvetet

Men först
Ska jag
Träffa cancerdoktorn




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-06 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP