Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige idag

Med gråväder och vajande flaggor 

Tal och sång i städernas parker och torg

Dagen då vi känner oss stolta

Över vårt brunsåskallade land

Gul och blå är dagens färger 

När många vill klä sig i dräkter

Som symboliserar landet 

Socknar och olika län

För att visa hur nyanserat

Sverige är som nation 

Idag när vi nationaldag har 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-06 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP