Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Underkastelseservitut stinker.


6/Sveriges 500:e nationaldag och Rysslands nationalspråk.

 

God morgon kära land, men långt ifrån sanningen att du inte ens kommer ihåg att du funnits mycket tidigare än historien skrev om dig.
att sammanfalla med dagen för det ryska språket.
Sveriges nationaldag och ryskas nationalspråk.

Dag. Den 6 juni! är det inte en ren slump?
idag firar vi officiellt er, de överlevande från många tysta krig, även om ni bara förklarar dem vara politiska kränkningar och specialoperationer.
varje epok beseglade sin frid undertecknad med ett glas vin, ett parti schack och dennes hustru att hyra hemma, så gick svenska nymfomanernas rykte.
smarta människor tog allt från dig och låtsades lämna dig allt.
hur kan vikingar komma ihåg vilket år och dag det var?
tidens kungar var djärva.

Det var ju den 6 juni som Gustav Vasa valdes till kung, och det är därför som vi firar Sveriges nationaldag just det här datumet, men Napoleon Marskalk 1809 rädde Sverige .
År 1808 slogs Sverige för sin existens på tre olika fronter: i söder mot Napoleon, i väster mot Danmark och i öster mot Ryssland. Napoleon och tsar Alexander I, hade gjort upp om att stycka Sverige utmed Motala ström för att kväsa Sveriges bundsförvant England.
I Sverige var den inkompetente Gustav IV enväldig härskare som misslyckats med det mesta och spred en uppgivenhet bland sina underlydande. Sverige angreps 1807-09 av Danmark, Ryssland och Frankrike. Landet hade förlorat Pommern och Finland. 1809.avsattes den inkompetente Gustav IV Adolf i en statskupp genomförd av missnöjda officerare. Ryska trupper landsteg i Grisslehamn och Umea? och en sjuklig åldring Karl XIII valdes motvilligt till kung.När läget var som mörkast i augusti 1810 valde Sveriges riksdag under slumpmässiga former en okänd tronföljare: den franske marskalken Jean-Baptiste Bernadotte, en verklig joker i leken. Den franska marskalken tog namnet Karl Johan när han adopterades av kungen Karl XIII och tog redan som kronprins befälet. En ny tid tog sin början.

Källa: https://historia.nu/historia-nu/napoleons-marsalk-som-raddade-sverige/

där kungens härar passerade och trampade, skrev en dagbok:
-Jag hade en!
inskriptionerna på runorna i hieroglyfer ibland fred ibland krig, så långt ögat når till de fyra horisonterna.
Hur kan milstolpen låta över tid?
Jag önskar dig frid och broderskap, ty tystnaden är bättre än allt, den gamle svensken som ensam målar lidandets kors, du som alltid erövrar verbalt men låter dig erövras materiellt.

du som lånar ut pengar till fienden för att dra nytta av dina barn och befolkning...
varifrån den vise främlingen talar ordspråket;
"säg som han gör och gör som du gör" att den nye svensken bara är en idiot och inte förstår att intresset leder till lögner.

historiska skämt gjorda när man dricker på: "lögnens boulevard" drottningens gata har satt sina spår för att inte accepteras av den nya generationen när alla tror att de är kungar av osanning och fortfarande kan göra DET för drottningens skull GRATIS.

Terrorattacken på Drottninggatan gav en varning!
Fredagen den 7 april 2017 körde en lastbil på folk som gick längs Drottninggatan i centrala Stockholm, detta gjorde att många svenskar inte har satt sin fot där sedan, jag är en av dem, vad som är skillnaden mellan livsstilen gamla och nya generationen.
snarare ett engagemang för servilitet mellan läran om fattigdom och rikedom, där medborgarna är splittrade av heder, och folkmassorna med den galna försonande dumheten
Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2023-06-06 08:30Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/nyheter/dammen-i-kachovka-har-kollapsat/

2023-06-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/nyheter/tilda-20-har-slavar-som--betalar-for-att-fornedras/

2023-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP