Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sveriges Nationaldag godmorgon klokuggla<3


fågelkvitter

genom varje springa
tränger ljudet in
sommarens fågelkvitter
då vandrar själen
bland buskar och blad
rofylld och bara andas
till vintern flyttar vi in
en del av sommarens skafferi
där kan vi tillbringa vår tid
och drömma om
stjärnljusa nätter








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-06-06 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP