Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så vackra i minnen


I vasen

Fastän långsamt falnar
där de står i vatten utan rötter vasen
ner

och bleknar;
Så är det snart midsommar utanför som
innanför

I vasen kan det firas
långt om länge där prakten sprids
men i sinom tid vissnar …

Nya ljuva som kommer till nytt…
I framtid annan vas det vackra
I annan vas nytt vackert


Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-06 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP