Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så himla underbart att bo i Sverige

Det är så himla underbart att bo i Sverige, landet med så otroligt mycket kärlek, empati och öppenhet, ingen reservation och egoism, ingen främlingsfientlighet utan bara en skön allomfattande generositet och inkludering.
Här finns det inte någon ensamhet och panikångest, här ligger absolut inte folk i fosterställning på golvet och gråter förtvivlat.
Sverige är ett fint och anständigt land som vi ska vara stolta över. Vi svenskar är inte alls dumma i huvudet som det ryktas om. Länge leve Fosterlandet det leve HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA!!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-06-06 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP