Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanklös

inte rörig i skann
men lite tanklös
det finns ju ingen
som vet vad
jag tänker nu
och så långt
ska jag vara nöjd
eftersom jag
vill att skåpet
jag ställt där'
det står
ska stå där





Fri vers av SatansSon VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-06 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP