Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ragged Glory

Gud vart har tiden runnit hän alla dessa ackord som ebbat ut alla dessa vågor som slåss sig fram för sedan sakta ebba ut. Jag är kvar där är i min romantiska dröm kan inte gå därifrån ankrad. Något så vackert som dessa gula raps fält och livet vänder min kära vän och jag vet att det snart att dags att hissa Jolly Roger igen måste ge mig av igen det gör för ont här i den stilla tryggheten.
Det är ingen fylla jag söker snarare en väg en autobahn från mig själv till dig ut och längre in. Lite Crazy horse med Neil Young behövs denna nationaldag. Allt är en sång !




Fri vers av Neal
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-06 20:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Längtar du efter Tom och Huck, floden, flotten...?
(Is this the story of Johnny Rotten?)
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal