Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja Hemska


Tanke

 

Fru Svalbodal-Alpinett

var en dam med  hög moral

ursäkta  Höga klackar på sina skor

Var hennes man var

undrade förståss många

 

Många funderade var han höll till

i verkstaden med sin blåa Bugatti

eller pumpade han sina cykelhjul

 

Kanske såg han efter deras dotter

söta Olivia Prästkrage så hon inte

föll i sjön eller trampade på en orm i gräset

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-06-07 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström