Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder i sängen


Gör det
En annan är bäst så,

Man sover oroligt
När stressen slagits på,

Det är då det börjar

Helvetet öppnar Sig
Porten är på glänt

Försöker slå mig fri
Som om jag, blivit sänt

Från Satan är jag närd
När jag i tidig ålder,
På min ungdomsfärd

Försökte skapa guld
Från min lilla mun

Och allt var en abyss
Som att förlora

Förlora sig i, en kyss


För NU

Har jag sovit
En ny dag gryr

Och jag vänder i sängen
Och drömmer
Drömmer om himlens ängden





Fri vers av KamomillKillen VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-07 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KamomillKillen
KamomillKillen VIP