Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Absolute Fake


Fakebook

Tyck som jag
Annars blir du

Blockad eller utan svar
Ett perfekt medel för utanförskap

Separation från verkligheten
För mottagning av falska nyheter

Ge mig en skrattande hund
Eller en uppgående tumme

Så jag vet mitt värde!


* Foto Ulf Lundkvist




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-07 07:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
min grafiklärare på grundis
2023-06-07

  Öknens Ros VIP
Mycket är fake i dagens moderna samhälle, men det grundläggande mänskliga behovet av att bli bekräftad är likadant som det alltid varit.
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano