Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PORTADE PÅ BERGHOF

Portade på Berghof

Ett svartlistat par

Portade på Berghof

Vad har man då kvar?

Maktspel och intriger

En kamp för dominans

Portade på Berghof

Hade sådana en chans?

 

LARZ GUSTAFSSON 7/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2023-06-07 17:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=4VfxQc0hZuY

Fru von Schirach protesterade mot Hitlers behandling av judarna i Wien. Efter det fick vare sig hon eller hennes man komma till Berghof igen.

2023-06-07

  Vindsvala VIP
De hade säkert förverkat alla chanser till bättring. Antagligen satanister och ockultister.
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP