Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag talar till dina fötters längtan

Jag talar till dina fötters längtan
Jag talar till ropet i ditt bröst
Jag talar till vinden i ditt hår
Din blick som fyller världen

Där du strosar söker jag spåren
Där du andas vill jag vandra
Där du sover vill jag bo
Inuti din skreva vill jag leva

På natten ger du mig tecken
Fyrar pulserar av ljus
Månen låter sitt ansikte lysa
Mistlurar sjunger om havets styrka

Det är för att du kommer tillbaka
lika stark och envis som då
Det är för att du känner min saknad
av att vi aldrig sa hej då

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-07 19:42



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
så sinnligt vackert och härligt om en kärlekslängtan som rätt som det är kan börja pulsera igen - eller åtminstone få ett (värdigt?) avslut
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP