Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag somnade in för 47 år sedan

Jag somnade in för 47 år sedan. Hela mitt liv så har jag försökt vakna och hålla mig vaken.
Man måste bestämma sig för om man ska
vara vaken eller om man ska sova.
Djävulen själv och hans demoner vill inget annat hellre än att jag ska ge upp och somna.
1976 så fick jag en stjärnsmällchock av min pappas suicid och av att bli övergiven i mitt trauma och somnade in och det var ingen som lade märke till det att jag inte var med längre i verkligheten. Man måste välja mellan Gud eller djävulen. Man måste bestämma sig.
Jesus älskar oss och det finns ingenting som Han inte kan göra med sin kärlek och sanning.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-07 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP