Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvaro

Varje kväll
öppnade hon fönstret
för att släppa in
den Helige Ande

Varje kväll
huttrade han av tvivel
och sökte förgäves fånga
osynlighetens mantel




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-07 23:17



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
...eller om Anden är en och "han" är en annan (som redan befinner sig därinne), som Lenas tankegång antyder?!?
2023-06-08

  TrollTörnTrappan VIP
Finurligt uppdiktad relation!?!
Får mig främst undra vad anden tvivlade på :
Hennes (sken)helighet??
Jordelivets (o)äkta värme??
Sin egen (o)värdighet??
Själva existensen?

2023-06-08

    Lena Söderkvist VIP
Fin text, ser utrymme för mer än en tolkning, men troligast rör det sig om två personer.
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP