Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadskulturen som man blir schizofren av

Tystnadskulturen som är så bisarr att man blir schizofren.
Tystnadskulturen som är så massiv att den är cancerogen.
Tystnadskulturen och ännu en dag i limbos meningslösa tomhet.
Tystnadskulturen som släcker alla lampor och tar död på all sanning.
Tystnadskulturen som dödar alla relationer och slår ut kärleken och glädjen.
Tystnadskulturen som får suicidstatistiken att gå i taket.
Tystnadskulturen med sin apati och vägen ner till akutpsykiatriska mottagningen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-07 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP