Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEMOKRATI OCH DIKTATUR ÄR ETT GIFT PAR SOM BÖR SKILJA SIG

Polis är till för att skydda de rika
ifrån de fattiga medan rättvisan
köps och säljs till högstbjudande.

Psykiatrin är till för att skydda
de tämjda intellekten ifrån de
otämjda.

Självständigt tänkande utgörs av
den norm och begränsning man
får av staten och de på förhand
uttänkta lärorna i folkskola,uni-
versitet och gymnasier.

-






Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2023-06-08 04:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP