Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


anna är borta just nu

det är nog
mitt fel
att du är borta nu

jag ville
inte mer än
säga som det var
då jag
hade sagt att
jag var den elakaste
personen i bosses liv

och du tog nog
det olyckligt hårt

älskar dig
och är förvånad

jag längtar efter dig




Fri vers av SatansSon
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-08 01:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu är jag tillbaka! Inte ditt fel. Saker hände i mitt privatliv som gjorde att jag behövde en paus från internet. Förlåt att jag försvann utan förklaring.
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon