Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln där jag inte är

Smiter från spegelbilden, duckar, viker undan blicken.
Undviker.
Snart minns vi inte hur jag ser ut.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-08 06:33



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kul lek med olika pronomen i en spegelsituation.
2023-06-08

  KYREUS of Sweden
Förgänlighetens
"pris",
eller
s t r a f f
som många uppfattar saken.
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP