Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STRATEGISK BROTTSBEKÄMPNING

Skulle härmed anmäla en miss-
tänkt bankrånare.

-Vilken bank är rånad ?

Han har ännu inte gjort nåt än.

-Hur kan ni då påstå någon vara
bankrånare ?

Ur brottsförebyggande synpunkt bör
man vara medveten om vem som är
vad vilket kanske kan förhindra att
brott sker.

-Skulle polisen arbeta på det sättet
skulle snart hela svenska folket vara
misstänkta för något utan att de gjort
något och än så länge lever och verkar
vi i en demokrati.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2023-06-08 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP