Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nova Kakhovka-dammen lade locket på oss, låt oss inse.


Den som ville hit ville nå en bit territorium till vilket pris som helst.
så står det i manuset "allt och alla"!


Jag minns ett  besvärlig talesätt efter att J.F. Kennedy blev skjuten som Jaugline ofta sa:
"Om du inte kan ha något eller någon på den "rosa" sidan, så ha honom på den svarta sidan" och så med den här dammen nu.

-Vem äger "Ukrainas sedel" och sanningen i fastighetsboken på FN-agendan nu när den är vattenstämplad? med NOVA stämpel.

Någon behöver ta ett "dagen efter" graviditetstest.
Det sägs att lik av människor och djur flyter på vattnet, uppsvällda av vattnet mot våra länder,  de vill nog tacka oss för att vi skickat dem vapen för att självförstöra sig av grandiositet, nu är det paraferat med NOVA, även blinda kan se.

Han den som  sålde vattenglansen! på Ukraina som "land" för att EJ längre kan kallas ett land men en samling hundar som slåss om ett ben!


Ryssarna skjuter på räddarna medan räddningsaktionen genomförs under nästan konstant bombardement, eftersom Zelenskijs motoffensiv inte stannar upp och Ryssland har inga fler soldater, bara unga, oförberedda kadetter inhämtade från internethallar, gamers, studenter, tonåringar. Wagner förbannar president Putin för att han dödar 1500 soldater varje dag.

Och som du kan se här räddas inte bara människor från byggnaderna här, utan också en massa djur."
FN och Röda Korset ingrep inte i denna situation och vattennivån i staden Cherson, som står under ukrainarnas kontroll, ökar för varje timme.
Konsekvenserna av slammet som blir kvar
bringa hungersnöd över hela jorden.
eftersom de områdena var kända som leverantörer av spannmål och allt som jordbruket producerar.
Vågar någon fortfarande tänka på att odla bland granater begravda djupt i leran?



https://stirileprotv.ro/stiri/international/fortele-ruse-trag-asupra-salvatorilor-in-zonele-inundate-dupa-distrugerea-barajului-nova-kahovka-anunta-kievul.html

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-06-08 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP