Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN NYA TERAPINS REVOLUTIONERANDE REFORMER

Den samtalsterapeutiska behandling
som här erbjudas baseras på motsatsen
till alla andra genom att vi erbjuder våra
klienter en verklighetsbaserad grundsyn
till deras problematik som till 99% beror
på bedrägligt umgänge med andra männi-
skor och insikten om en galen värld däri
alla är mytomaner,egoistiska narcissister
med hybris och vanföreställningar som
när klienten börjat avveckla den världsliga
kontakten och avbryta all social gemen-
skap med andra människor och istället
börjar lära känna sig själv och utvecklas
utan inblandning utifrån har hon blivit
Gud.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2023-06-08 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP