Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtar till


Öknen

 

Här i den gamla trasiga stolen

finns jag lyssnar på alla sommargäster

som älskar solen och sina diskussioner

balkongdörren är öppen

 

Jag måste ha nät uppsatta för helt

plötsligt blir jag dålig av myggor

Det finns en miljard här

jag måste ta medicin

Dom är hemskast på dagarna och nätterna

även däremellan




Fri vers av Irene Backström
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-06-08 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström