Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

näring

inte bara själen
behöver näring
för att må bra
allt vi tar in via
ögon mun och öra
påverkar
vårt mående

samma är det med allt
levande
och våra växter
tillhör i allra högsta grad
De levande
gamla kunskaper
om naturlig gödning
har börjat bli ett mantra
av många entusiaster
bättre än kemikalier ekonomiskt
nässelvatten mortlade äggskal
aska löv sand lera
alger.. jordförbättring
ger godare smak av naturen
och nyttigare




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-06-08 19:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
och på köpet blir kroppen
hälsosamt trött
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP