Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


visst är det så älskade uggla kram<3


gåvan


att kunna se livet som en gåva
trots motgångar
det är en gåva det vill jag lova
att orka se det ljusa
där andra målat i svart
och ändå kunna skratta
inte enbart gråta
ta aldrig andra för givet
Var glad för varje frisk dag
och var tacksam
över varje sann vän du har
tappa inte hoppet
trots i kruset andra försöker
förgifta din dag

skapa din egen väg
utifrån din egen sanning









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-06-09 11:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tummen upp :)
2023-08-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP