Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Residual

Jag låg vaken länge
med rester av någon
som mitt sinne
trott sig bli förförd av,
och vice versa
med henne
blev det sent,
den i sinnet förförda
men jag vaknade klar,
som om förglödgad,
av kosmos belönad
för att ha tänkt
så obscent.





Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-08 23:22



Bookmark and Share


    Ett utkast
Klassicismens rationella tänkande ska förstärka din klarhet och eliminera kosmos.
2023-06-09

  Respons VIP
Klurig drömsk dikt med många bottnar. Jag gillar assonansen du skapar genom att rimma förförd av, förförda och förglödgad. Det är skickligt!
2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP