Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon med en fantasi




Du väcker mig
med dina fingrar, din mun och tunga
i, vid och runt
mina undre liv.
Som skakande börjar leva.

Du placerar dig
över mitt ansikte
med blicken söderöver
för att bättre kunna åtnjuta
den steglösa resningen.

När du berörs av mig
underifrån
får det dig att sjunga
en egen variant
på cha cha cha.

Du sätter dig i högsätet
med blicken ner och in i mina ögon
och rider oss in i konvulsion.
När ditt gungande når sitt maximum
kommer du till mig och jag till dig.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-09 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP