Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Parnassos heliga hjärta


Besatt

I ånger är jag ödeslöst

Besatt av mardrömsminnen

De jagar mig natt efter natt

En del nätter får sömnen ingen ro

Bilder av olyckor och tragedier

Fyller mina drömmar en del nätter

Som en björn jagad av jägare

Drar jag fram genom en öde skog

I en sjö ser jag mig drunkna

Och den bottendjupa sjön blir min grav

Om dagen är mitt mående oftast bra

Men om natten blir jag besatt

Av mardrömsminnen från verkligheten

Jag vrider och vänder på mig i sömnen

Till nattens olyckor och tragedier

Sedan vaknar jag till ännu en dag

Vi får vara med om i gryningen

Skiner solen en dag som denna

 

Taleptox Skrev

Den 20230609

<+>

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-06-09 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP