Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att duga.


KRAV

Kraven handlar om att leva upp till en illusion om hur vi ska se ut och hur vi ska leva. En bild av människan som ett ideal, en bild som det är fruktansvärt svårt att försöka uppnå. Vi måste följa samhällets normer och regler för att passa in. och för att duga. Eller helt enkelt bli accepterade i gemenskapen.
Med de ideal som nu råder är det på intet sätt överraskande att vi får en skev bild av vad som är verkligt.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-09 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP