Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Parnassos Heliga Hjärta


Anomali - senryu

I all mångtydighet

Svårare än förr har det blivit

Att leva i nuet

 

Taleptox Skrev

Den 20230609

<+>




Bunden vers (Annat versmått) av Taleptox VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-06-09 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP