Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är bara


Här

 

Vinterfrosten ligger ännu kvar

solglasögon ser mörkret av solen

Slutna ögon kände värmen

alla och ingen förnimmer resan

 

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-09 11:25



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
det dolda - i mystiken
2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström