Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver vi den eller mår vi bäst i sagornas grymma vackra värld vi


Skapar

 

Förstå vad som är verklighet

är det svåraste som finns

sagorna är många




Fri vers av Irene Backström
Läst 50 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-09 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fälla jag oftast faller i. Jag tror det är kärlek och längtan som får mig på fall.

En genial text av dig Irene!
2023-06-13

  Monika A Mirsch VIP
... och inspirationskällorna än flera...
Verkligheten räcker handen till sagans värld ...
2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström