Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skolavslutningen



tragedier matas vi med varje dag
sänder tankar till de anhöriga
som förlorade sin son
som blev knivmördad av sin kompis
på väg till skolavslutningen
15 år var de båda blott

två förstörda liv för ett vredesutbrott




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-06-09 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP