Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under mitt örngott

Min dikt rann ut
med tårarna.
För efter det roliga
kommer tomheten.
Glädjen som fyllt mig försvann
och kvar var bara ett tomrum
som var tvunget att fyllas.

Jag grät.
Trode att jag skulle
tömmas på tomhet.
Men ack så fel jag hade.
Den smärtan som
som var kvar växte sig starkare.
Tog över
medans mitt enda hopp
försvann med pärlan
på kinden.

Du sa att under
kalaspuffspaketet finns glädjen.
Men hur jag än letade
såg jag bara
ett falskt leende.
En komersiell bomb
i monsterförpakning.

Skriv ner din själ.
Dela med dig av
dina tankar.
För mina rymde
på mitt örngott.





Fri vers av verkligen
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-08-14 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Tömmas på tomhet"
tänkvärt och jag kan inte mer än att instämma, roliga och fyndiga formuleringar.
Bra!
2006-08-15

  Bump
alltså jag gillar dina formuleringar. skriv ner din själ, till exempel. mm.
:)
2006-08-14

  inspiration.
Oskar. Bra jobbat!

Sista sycket är grymt bra skrivet!

"Skriv ner din själ.
Dela med dig av
dina tankar.
För mina rymde
på mitt örngott."

Fortsätt såhär! Kram
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen