Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betalar tillbaka



hämtade nyckeln hos änkan
och kontrollerade var kattlådan fanns
tog med mig av hennes tomma
förpackningar
kastar dem samtidigt med mina
"sade din make hjälpte mig mycket
och du får räntan" x)
barnen hennes tänker inte på
fadern gjorde det mesta
mekade bilen snickrade
sotade skorsten
skötte kolonilotten

tack för idag älskade uggla :)

inte för jag förstår
någon kan tro inbillningssjuk
du kan använda din röst här
har förstått ingen vill
stå där med Svarte Petter
Varför var inte människor
ärliga då
därför blev det så

anm. x)
med åren blev många utbyten
av hjälpsamma händer
bland de sista för några år sen
bytet av plasttaket växthuset
min innovativa idé utvecklades vidare
trots motsträvig ta emot betalning
suckande köpte kort
de själv fick ta ut Blomsterladet























Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-06-09 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP