Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre och bättre dag för dag

 

Men mamma om vi går på
tågspåret så blir vi kanske
påkörda och dödade.
Nej min älskade dotter det
kommer inte att hända, vi
måste vara optimister och
tänka positivt i alla lägen
och vi tror ju på Gud så
inget ont kan hända oss.
Ja OK då mamma du vet
ju alltid överlägset bäst.
Om man bara bestämmer
sig för att allt är bra så är
livet toppen på alla sätt.
Mamma tåget kommer.
Ja jag hör det älskling
men det ordnar sig alltid.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-09 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP