Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odjuret



En sekvens
från konstnärens
testamente
Skärseld
En vinflaska
eller öl
Game over




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-09 19:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönheten
2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP