Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Projicerat ankomst-mål



Nästgårds allfarts-vägarna
Dom är det alltid så lätt gå
vilse i-med undrande känsla?

Men trots allt är det alltid
lättare att känna sig vilsen

På motor-ledernas fartfyllda
raksträcka med en obehaglig
oförklarighets-känsla

Trots att man ju vet
vart man är på väg
För 700:ade gången

Undras vad det
kan bero på?

**"
För att inse hur en
väg beter sig inuti
en kropp,och tvärt
om,kan ju ta ett helt
liv,att förstå sig på?






Prosa av Sefarge VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-09 20:58



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om att människan är
alltings mått.
2023-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP