Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄRD ATT VÄNTA PÅ

Hon är värd att vänta på

Det känns bäst att vara två

Kanske blir hon sen ändå

Men hon är värd att vänta på

 

Hjulen dunkar mot sin räls

Sången ljuder: Herre fräls!

Fräls från denna ensamhet!

Fräls från min belägenhet!

 

 

Hugsvala

och vederkvick

Klockslag 

läggs till ögonblick

Sitter här 

förväntansfull

Sitter här

för kärleks skull

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-06-09 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP