Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man vaknar undrande om man


Med erfarenhet ser

Ödet
Sveket, ömhet

Eller kniven som
Tränger in

I vaxet
Som ett sugrör

Från ett
Döende bi




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-09 22:36



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Bravo!
2023-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP