Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Parnassos Heliga Hjärta


Frågetecken utan fokus

Vad relationer och saker och ting

Beror på är så komplext numera

Att sanningen faller ner i bitar?

Till sanningssökarens förtret

Det längtas efter kloka ord

För verkligheten har blivit oss

Övermäktig att hantera

I en romantikers spår

Som förenklande svävar högt i det blå

Blir en mänsklig människa

Satt ur spel och reducerad

Till sjukdomsutpekningens gåta

Med mycket frågetecken

Möter jag dagen i dess komplexitet

Medans natten förflyter i drömmar

Av Skimrande olyckor och tragedier

 

Taleptox skrev

Den 20230610

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-06-10 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP