Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluster av jag

Fall
väggen är hård och total
smulorna faller i golvet
emellanåt rörelse
kluster av jag.

Är
skärvor är också en vas
hud är en helande duk
emellanåt rörelse
kluster av vi.

Skriv
pennan är vek och banal
sorg har en sång och en färg
emellanåt rörelse
kluster av ro.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-06-10 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP