Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikalisk allergi

arter:
hiphop
gladpop
nu-metal
soul, RnB
dansband

förekomst:
kommersiell radio, reklam, affärer

symptom:
irritation, rastlöshet, existensångest, huvudvärk

åtgärder:
platsval, stänga av, gå, öronproppar

motgift:
Motörhead, Ulf Lundell, Sibelius




Fri vers (Fri form) av rostspik
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-10 08:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag klassisk musik.
2023-06-10
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik