Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborgs undergång

Jag läste en reflektion
som ej var fast i tron
om världens undergång
med en temperaturhöjning
på 1.5 grader eller mer.

Medeltemperaturen i Göteborg
är tre grader högre än i Stockholm
om man klimatexperterna skall tro
kan man inte i Göteborg bo
där är undergången nära
rädda dina nära och kära




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-06-10 09:32



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Känn ingen sorg för mig Göteborg...
2023-06-21

  Roggebogge VIP
Temperaturhöjning, inte "temperatur höjning".
2023-06-12

    lydriket
Koldioxiden är lös! Koldioxiden är lös!
2023-06-12

    Sefarge VIP
Pris ske lov då för
Älvsborgsbron
alltid något?
;)
2023-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP