Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svala nätter tio plus


alla stod på tårna beredda
då handlaren öppnade slussen
då det är rea ringlar sig köerna
på storköpet lika
slog ned som en hök
på gårdagens bröd 50%
det blir färskt då det tinas
där fanns både matbröd
och olika fikabröd
tidsödande brödbak inte läge
då utearbete står och stampar
grannfruns katter
ska få sin tillsyn 1 gång idag
och två gånger imorgon

godmorgonklokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-06-10 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP