Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kategorier.


MAKTSTRUKTUR

Jag är emot indelning i åldrar kategorier och kön. Jag är en kvinna på över sjuttio år, men känner inte att jag tillhör den kategorin. Den enda grupp jag tillhör är min blodgrupp, och den vet jag inte vilken den är.
Jag är emot familjen som maktfaktor men inte emot individerna i den .Många människor har jag väldigt svårt för; men inte alla; inte hela tiden ; inte alls.
Alla som respekterar säkerhetsavstånd älskar jag. i kön på apoteket t.ex. Och alla andra köer.
Hierarkier är avskyvärda.
Det är maktstrukturen jag vill åt.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-10 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP