Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


plankstrykare


ur stora burkar
doppar de breda penslar
hur mycket och hur tjocka lager
med täckvitt de än lägger
över vad som hänt
går inte bilden förändra
tänker dig varje dag klokuggla
och tårarna rinner
vid tanken på vad de gjorde
utan hänsyn, redan skadad nog

ha en bra dag där du är kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-06-10 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP