Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Det som förenar

mänskliga vinster med förluster

är att de skall manifesteras

registreras och kontrolleras

 

Det krävs tid

innan den ena

kan kvittas mot den andra

 

Tid att erövra och förlora

 

Tid att besinna och förstå

 

Tid att landa

 

Tid som betyder allt

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-10 11:37



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Yep, det vet jag allt om som arbetslös. Håller med dig som vanligt.
2023-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP