Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu 14


Jag är införstådd
med döden men vilan - det
är den som lockar




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-06-10 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP